فردایکرمان – گروه اقتصاد: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، در دیماه 1402 تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور نشان میدهد که در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها، اقلام گوشت گوسفند با ۱۰.۹ درصد، گوشت گاو یا گوساله با ٣.٩ درصد و کنسرو تنماهی با ٣.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
بر اساس این گزارش، در گروه نان و غلات، رشته آش با ٣,٤ درصد، در گروه لبنیات، شیر خشک با ٧,٨ درصد، در گروه سبزیجات و حبوبات، پیاز با ١٧,٧ درصد و در گروه سایر خوراکیها، سس گوجهفرنگی با ٣,١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتند.
به گزارش فردایکرمان به نقل از تسنیم، در گروه نان و غلات، اقلام رشته آش با ٣,٤ درصد و ماکارونی با ٢.٢ درصد و بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به برنج ایرانی درجه یک با 0.7- درصد است.
در گروه لبنیات، تخممرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیر خشک با ٧,٨ درصد، تخممرغ ماشینی با ١.٩ درصد و کره پاستوریزه با ١,٧ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با ٣.٢- درصد و روغن مایع با ١.٨- درصد است.
در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هندوانه با ١٧,٢ درصد، انار با ١٣.٩ درصد و کشمش پلویی با ٧.٨ درصد، همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به خربزه با ١٥.٩- درصد و پرتقال با ٤.٤- درصد است.
در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پیاز با ١٧,٧ درصد، قارچ با ٤.٩ درصد و فلفل دلمهای با 4 درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوجهفرنگی با ١٣.٥- درصد و کدو سبز با ١.٩- درصد است.
در گروه قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به سس گوجهفرنگی با ٣,١ درصد، چای خارجی بستهای با ١.٨ درصد و رب گوجهفرنگی با ١.٥ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به شکر با 0.4- درصد و قند با 0.3- درصد است.
نظر خود را بنویسید